Dzisiaj, w tym miejscu, rozpoczynamy naszą kulinarną podróż. Od tej pory, tak jak i na co dzień, będziemy stykać się z różnego rodzaju mięsami, warzywami, ciastami, owocami, przyprawami, roślinami, sosami, witaminami, emulgatorami, konserwantami, śladowymi ilościami orzechów arachidowych, węglowodanami, tłuszczami, białkami, kaloriami i wszystkim tym, co można dostać w restauracjach, lokalach, budkach i innych punktach z jedzeniem:).
Tym
razem jednak będziemy Wam te kontakty opisywać, dając do
zrozumienia czy dany posiłek zaspokoił nasz głód swoimi
wyjątkowymi walorami smakowymi, czy tylko zapchał żołądki, nie
dając nadziei na większe kulinarne przeżycia. Jesteśmy nienajedzeni, więc ruszamy!
Przyjemnego
czytania!
A
i
Jul
(nienajedzeni).
Zachęcamy do komentowania naszych wpisów:)
OdpowiedzUsuń